fbpx

Izrada web stranica

Proces izrade Vaše web stranice je transparentan, učinkovit i efikasan.

Izrada web stranica

Proces izrade Vaše web stranice je transparentan, učinkovit i efikasan.

Tim Cube IT se brine da je proces izrade Vaše web stranice transparentan, učinkovit i efikasan. Kroz zajedničku suradnju dolazimo do pregledne, čitljive, brze, sigurne, interaktivne i funkcionalne stranice. Naš prioritet su Vaše želje i svaki korak procesa je ključan za ispunjavanje istih.

Izrada web stranice predstavlja izazov, zar ne? To je stav kojeg se trebate držati. Pitate se zašto? Odgovor je jednostavan. Današnje internet stranice su marketinški alat. Male razlike u sposobnostima mogu uzrokovati goleme razlike u rezultatima. Široko poznavanje psihologije prodaje osigurava prodavaču osobite sposobnosti, a time i izvrsnu zaradu. U osnovi psihologija prodaje proučava osobnost prodavača, ponašanje kupca, organizaciju, tehnike i načela prodaje.

Isti princip se upotrebljava na internetu i pri izradi internet stranice, doduše u kombinaciji s raznim alatima i drugačijim marketinškim metodama. Internet stranica mora imati svoj slijed, a klijenta navesti na određenu radnju koja je postavljena kao krajnji cilj.

Cube IT izrađuje i održava unikatne web stranice i web trgovine koje su pregledne, brze, produktivne i psihološki prilagođene ciljanoj kategoriji. Konstrukcijom, SEO i SEM, te jako dobrim marketingom pospješujemo njihovo pozicioniranje. Naravno, svemu prethodi brendiranje unikatnim dizajnom u svim segmentima.

Postajete poduzetnik preko poticaja za samozapošljavanje? Imamo veliko iskustvo u izradi troškovnika koji prolazi u poslovnom planu, a obuhvaća izradu web stranice ili web trgovine, održavanje, brendiranje tvrtke i kasniji digitalni marketing.

Nije Vam jasan neki od gore navedenih termina? Kontaktirajte nas na 099 330 48 47 ili putem kontakt forme.

PROCES IZRADE WEB STRANICE ILI WEB TRGOVINE

Vlastiti serveri

Hrvatski datacentar, besplatan SSL certifikat, Cpanel, back up...

Stalna podrška

Podrška klijentima 24/7/365

Prilagodljiv dizajn

Dizajn koji se prilagođava svim vrstama uređaja

blank