Izrada web stranica

Tim Cube IT se brine da je proces izrade Vaše web stranice transparentan, učinkovit i efikasan.

Izrada web stranica

Tim Cube IT se brine da je proces izrade Vaše web stranice transparentan, učinkovit i efikasan.

Izrada web stranicaSve za uspješno poslovanje na jednom mjestu

Tim Cube IT se brine da je proces izrade Vaše web stranice transparentan, učinkovit i efikasan. Kroz zajedničku suradnju dolazimo do pregledne, čitljive, brze, sigurne, interaktivne i funkcionalne stranice. Naš prioritet su Vaše želje i svaki korak procesa je ključan za ispunjavanje istih.

Izrada web stranice predstavlja izazov, zar ne? To je stav kojeg se trebate držati. Pitate se zašto? Odgovor je jednostavan. Današnje internet stranice su marketinški alat. Male razlike u sposobnostima mogu uzrokovati goleme razlike u rezultatima. Široko poznavanje psihologije prodaje osigurava prodavaču osobite sposobnosti, a time i izvrsnu zaradu. U osnovi psihologija prodaje proučava osobnost prodavača, ponašanje kupca, organizaciju, tehnike i načela prodaje.

Isti princip se upotrebljava na internetu i pri izradi internet stranice, doduše u kombinaciji s raznim alatima i drugačijim marketinškim metodama. Internet stranica mora imati svoj slijed, a klijenta navesti na određenu radnju koja je postavljena kao krajnji cilj.

Cube IT izrađuje i održava unikatne web stranice i web trgovine koje su pregledne, brze, produktivne i psihološki prilagođene ciljanoj kategoriji. Konstrukcijom, SEO i SEM, te jako dobrim marketingom pospješujemo njihovo pozicioniranje. Naravno, svemu prethodi brendiranje unikatnim dizajnom u svim segmentima.

PROCES IZRADE WEB STRANICE ILI WEB TRGOVINE

Ovo je najbitniji dio (ne mislimo na dio gdje spominjemo ponudu)
Komunikacija s klijentom
U prvoj komunikaciji Vi iznosite svoje želje/ideje, a mi Vas savjetujemo kako bi ih na najbolji način zajedno mogli provesti u djelo. Na temelju tog razgovora sastavljamo dogovorenu ponudu s kojom su obje strane zadovoljne.
Ovo je najbitniji dio (ne mislimo na dio gdje spominjemo ponudu)
Sadržaj pripremate vi ili mi, ovisno o projektu...
Dostavljanje sadržaja
Očekujemo od Vas fotografije i tekstove potrebne za smislenu web stranicu. Savjetujemo Vas oko istih kako bi u konačnici postigli što bolji cilj. Ili ako se tako dogovorimo, sav sadržaj pripremamo mi, ilustrirane ikone, fotografije, video produkcija, animacije...
Sadržaj pripremate vi ili mi, ovisno o projektu...
Jako, jako, ali baš jako bitan korak!
Dizajn web stranice
Tim Cube IT-a se sastoji od frontend i backend developera te grafičkog dizajnera koji kroz zajednički dogovor s Vama raspravljaju o predloženom dizajnu stranice (Raspored sadržaja, logotip, slike, tekst). Savjetujemo vas o strateškim pozicijama i pozivima na radnju, linkanju insite i sl.
Jako, jako, ali baš jako bitan korak!
"It took a while before baby is born to settle down."
Izrada web stranice i testiranje
Vi sada možete kratko predahnuti dok naš educirani tim brine o ispunjenju Vaših želja. Koristeći najmodernije alate trenutno dostupne u IT svijetu u najkraćem mogućem roku izrađuju Vašu web stranicu te ju pažljivo testiraju prije nego što izađe u "vanjski svijet".
"It took a while before baby is born to settle down."
Ohladmio glave i krenimo u marketing
Pregled napravljenog sadržaja
Sada već dovršenu stranicu Vi pregledavate kako bi se uvjerili da je to ono što se zatražili od nas. Ako imate nekakvih primjedbi vraćamo se na korak broj 3. te ispravljamo sadržaj po Vašoj želji. Nakon vaše potvrde zadovoljstva učinjenim vrijeme je da Vas naučimo neke trikove u internet svijetu. Jednostavno je, ali mi to zovemo trikovima.
Ohladmio glave i krenimo u marketing

Vlastiti serveri

Hrvatski datacentar, besplatan SSL certifikat, Cpanel, back up...

Stalna podrška

Podrška klijentima 24/7/365

Prilagodljiv dizajn

Dizajn koji se prilagođava svim vrstama uređaja

Cijena izradeCijena izrade web stranice ovisi o svakom pojedinom projektu i ne može se unaprijed točno definirati. Naša cijena izrade web stranice uvijek je prilagođena budžetu klijenta s realno odeđenim očekivanjima.

Zatražite neobavezujuću ponuduKONTAKTIRAJTE NAS

Referencenekoliko primjera uspješnih marketinških projekata