fbpx

Izrada web stranica

Proces izrade Vaše web stranice je transparentan, učinkovit i efikasan.

Izrada web stranica

Proces izrade Vaše web stranice je transparentan, učinkovit i efikasan.

Tim Cube IT se brine da je proces izrade Vaše web stranice transparentan, učinkovit i efikasan. Kroz zajedničku suradnju dolazimo do pregledne, čitljive, brze, sigurne, interaktivne i funkcionalne stranice. Naš prioritet su Vaše želje i svaki korak procesa je ključan za ispunjavanje istih.

Izrada web stranice predstavlja izazov, zar ne? To je stav kojeg se trebate držati. Pitate se zašto? Odgovor je jednostavan. Današnje internet stranice su marketinški alat. Male razlike u sposobnostima mogu uzrokovati goleme razlike u rezultatima. Široko poznavanje psihologije prodaje osigurava prodavaču osobite sposobnosti, a time i izvrsnu zaradu. U osnovi psihologija prodaje proučava osobnost prodavača, ponašanje kupca, organizaciju, tehnike i načela prodaje.

Isti princip se upotrebljava na internetu i pri izradi internet stranice, doduše u kombinaciji s raznim alatima i drugačijim marketinškim metodama. Internet stranica mora imati svoj slijed, a klijenta navesti na određenu radnju koja je postavljena kao krajnji cilj.

Cube IT izrađuje i održava unikatne web stranice i web trgovine koje su pregledne, brze, produktivne i psihološki prilagođene ciljanoj kategoriji. Konstrukcijom, SEO i SEM, te jako dobrim marketingom pospješujemo njihovo pozicioniranje. Naravno, svemu prethodi brendiranje unikatnim dizajnom u svim segmentima.

Ako ste u potrazi za profesionalnim izgledom i funkcionalnosti Vašeg web mjesta, izrada web stranica može biti sjajan način da ostvarite svoje ciljeve. Naš tim stručnjaka može pomoći u postizanju najboljih rezultata izrade web stranica.

Izrada web stranice

Kao početak procesa izrade web stranice, naš tim će se prvo upoznati s vašim projektom i ciljevima. Onda ćemo započeti proces planiranja, kreiranja i postavljanja web stranice. Ova faza će uključivati postavljanje teme i dizajna web stranice, kao i razvoj i unošenje sadržaja.

Kada je web stranica postavljena, naš tim će biti spreman da osigura optimalnu optimizaciju za pretraživače za poboljšanje rangiranja web stranice u rezultatima pretraživanja. Također, naš tim će biti spreman izvršiti i druge korake optimizacije, kao što su optimizacija brzine učitavanja, optimizacija slika i optimizacija mobilnih stranica.

Konačno, naše usluge izrade web stranice uključuju i postavljanje i održavanje web stranice. Naš tim će biti spreman da se brine o Vašem web mjestu, uključujući i nadogradnju i ažuriranje sadržaja, dodavanje novih funkcija i sl.

Ako ste u potrazi za profesionalnim izgledom i funkcionalnosti za Vaše web mjesto, naš tim stručnjaka će biti spremna da pomogne u postizanju najboljih rezultata izrade web stranica. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našim uslugama.

Izrada web trgovina

Web trgovina predstavlja jedan od najnovijih i najučinkovitijih načina oglašavanja proizvoda i usluga u modernom svijetu. Kako bi se iskoristile sve prednosti koje web trgovina nudi, potrebno je da se izradi profesionalna web trgovina koja će biti u skladu s potrebama kupaca.

Kako bi se izradila web trgovina, potrebno je prvo napraviti plan. Plan treba da obuhvati sve aspekte trgovine, od dizajna do procesa kupovine. Također, potrebno je odrediti i vrstu proizvoda koji će se prodavati u trgovini.

Nakon što je plan napravljen, potrebno je odabrati odgovarajuću platformu za izradu web trgovine. Platforma koja se koristi za izradu web trgovine mora biti jednostavna za korištenje i omogućiti brzo i sigurno kupovinu.

Kada je izabrana platforma, potrebno je izraditi vizualni dizajn trgovine. Dizajn trgovine treba da bude lijep, jednostavan i privlačan za kupce. Odredite boje, fontove, slike i druge elemente koji će biti uključeni u dizajn trgovine.

Nakon što je dizajn trgovine izrađen, potrebno je postaviti sve proizvode koje će se prodavati u trgovini. Potrebno je također osigurati da proizvodi imaju sve potrebne informacije, uključujući cijenu, opise, fotografije i druge informacije. Također, potrebno je omogućiti kupcima da se registriraju na web stranicu i da ostavljaju svoje recenzije.

Kada je trgovina spremna za upotrebu, potrebno je postaviti sigurnosne protokole kako bi se osiguralo da svi kupci imaju sigurno iskustvo u trgovini. Također je potrebno instalirati metodu plaćanja kako bi se omogućilo kupcima da plaćaju svoje proizvode.

Izrada web trgovine zahtijeva vrijeme i trud, ali ako se sve odradi ispravno, trgovina će biti u stanju da pruži vrijednu uslugu kupcima. Web trgovina je odličan način da se oglase proizvodi i usluge i da se privuče što više kupaca.

Postajete poduzetnik preko poticaja za samozapošljavanje? Imamo veliko iskustvo u izradi troškovnika koji prolazi u poslovnom planu, a obuhvaća izradu web stranice ili web trgovine, održavanje, brendiranje tvrtke i kasniji digitalni marketing.

Nije Vam jasan neki od gore navedenih termina? Kontaktirajte nas na 099 330 48 47 ili putem kontakt forme.

PROCES IZRADE WEB STRANICE ILI WEB TRGOVINE

Vlastiti serveri

Hrvatski datacentar, besplatan SSL certifikat, Cpanel, back up...

Stalna podrška

Podrška klijentima 24/7/365

Prilagodljiv dizajn

Dizajn koji se prilagođava svim vrstama uređaja

blank