Jako dobar Marketing

Dobar marketing je neizostavan dio komunikacijske strategije poduzeća

Jako dobar MarketingCube IT = Sve za uspješno poslovanje na jednom mjestu

Marketing na društvenim mrežama, newsletteri, oglasi u novinama, itd.; Sve to možete postići putem Cube IT-a. Dobar marketing je neizostavan dio komunikacijske strategije poduzeća, pogotovo kod poduzeća koji izravno rade s fizičkim osobama kao krajnjim korisnicima.

Proces Kampanja je kako slijedi

Bez obaveze
Predstavite nam svoj cilj
Prvi korak je da se javite našem timu putem e-maila ili telefonskog poziva i u tom razgovoru nam predstavljate cilj kojeg želite postići putem marketinga. Naše višegodišnje iskustvo istraživanja tržišta Vam može pomoći u odabiru optimalne platforme za promociju Vašeg proizvoda/usluge.
Bez obaveze
Bez pravih temelja nema dobre gradnje...
Postavljamo nužne temelje
Upoznajemo klijenta i postavljamo nužne temelje. Istražujemo prednosti, nedostatke, konkurenciju i potencijalne kupce Vašeg poslovanja. To su sve nužni faktori za osmišljavanje profitabilnog marketinga.
Bez pravih temelja nema dobre gradnje...
Jako, jako, ali baš jako bitan korak!
Predstavljanje plana kampanje
Nakon prethodnog koraka naš tim Vam detaljno predstavlja plan kampanje, za svaku uloženu kunu moći ćete utvrditi na što je potrošena i kakvi su rezultati ostvareni. Niski troškovi online marketinga su gotovo zanemarivi u odnosu na tradicionalne medije i zato ga najčešće i preporučujemo.
Jako, jako, ali baš jako bitan korak!
"It took a while before baby is born to settle down."
Transparentnost
Nakon i tijekom obavljenog marketinga moći ćete vidjeti rezultate Vašeg marketinga (npr. u online marketingu može se vidjeti točna demografija svih korisnika koji su vidjeli Vaš oglas).
"It took a while before baby is born to settle down."

Jako dobar MarketingKoristite marketing kao svoje oružje

Internet je najpopularnija i najbrže rastući medij na svijetu. Prema istraživanju Net.hr-a više 88% ispitanika bi se radije odrekla televizije nego interneta. Internet marketing omogućava povratnu informaciju, što niti jedan drugi medij ne može reći za sebe.

I tako vrlo lako može nenasilnim marketingom stvoriti “buzz”, odnosno potaknuti ljude da sami steknu mišljenje o proizvodu i sami ga dijele među svojim prijateljima. Prema istraživanju časopisa Brend Strategy 78% ispitanika je izjavilo da više vjeruju drugim ljudima nego nekom drugom mediju.

Koristite marketing kao svoje oružje, javite se Cube IT-u za stručnu pomoć i kvalitetne rezultate.

Pošaljite nam upit