fbpx

dizajn USLUGE CUBE IT

15 GODINA ISKUSTVA U SVIJETU TEHNOLOGIJE

IZRADA INTERNET (WEB) SHOPA

brza usluga / dizajn prilagodljiv svim uređajima / povoljna cijena

Izrada web trgovine je posao koji je najbolji ulog u Vaše poslovanje u budućnosti. Web shop vam daje mogućnost da prodajte svoje proizvode ili usluge od 0 do 24, te u isto vrijeme poslužite neograničen broj kupaca. Naravno, na nama je da doživljaj kupovanja u Vašoj trgovini bude odličan i prilagođen svim uređajima u potpunosti.
 
Nakon izrade web shopa, Vi ćete biti u mogućnosti na jednostavan način mijenjati sve podatke na stranici, dodavati nove proizvode ili uređivati postojeće, vidjeti detaljnu statistiku poslovanja te komunicirati s Vašim kupcima.

Sve potpuno prilagođeno Vama!

U zadnje vrijeme praksa je takva da većina ljudi prije kupovine proizvod istraži na internetu. Tu je naviku u 2013. godini imalo 67 posto stanovnika Hrvatske. Zamislite kolika je ta brojka sada!

To znači da u Hrvatskoj postoji zainteresirane publike za online kupnju. Postoje potencijalni sadašnji i budući kupci. S internet trgovinom nemate slaganja desetaka proizvoda na policu, a nema ni brisanja prašine.

Internet trgovina može olakšati poslovanje vaše postojeće trgovine, i to na način, da svoje potencijalne “telefonske” kupce usmjerite na vašu internet trgovinu sa šifrom proizvoda, gdje će dobiti sve potrebne informacije. Drugačiji način razmišljanja otvara nove mogućnosti.

A ne biste vjerovali koja je cijena izrade web trgovine kod nas!

[social_warfare]

100% domaće, hrvatsko i kvalitetno