fbpx

Grafički dizajn

Web dizajn

CubeIt će vam ponuditi kreativan, moderan te  uvijek unikatan dizajn. Naš stručni tim dizajnera je spreman i sposoban udovoljiti svim vašim željama i zahtjevima bilo da se radi o grafičkom ili web dizajnu.

Grafički dizajn kao vrsta primijenjene umjetnosti uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije, fotografije i tiska, a sve to s ciljem prenošenja ideja ili poruka vizualnom komunikacijom, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja. Suvremeni grafički dizajn se bavi i novijim tehnologijama kao što su videozapisi, film ili multimedija. Premda ja uglavnom vezan za dvodimenzionalno, nije isključeno bavljenje trodimenzionalnim objektima (ambalažom, industrijskim dizajnom, dizajnom izložbenih prostora).

Dizajn vizualnog identitet – Vizualni identitet kao imidž tvrtke ili korporacije kreira se i osmišljava grafičkim dizajnom i marketingom.Vizualni identitet je skup svih aspekata koje poduzeće formira kao vlastito, prepoznatljivo i konzistentno, kroz sva sredstva komunikacije, promocije i distribucije materijala, podjednako unutar i izvan poduzeća.

Web dizajn je vrsta dizajna koja je u mnogim segmentima srodna s grafičkim dizajnom. Također kao i grafički dizajn kombinira tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju. Poruku je kao i u grafičkom potrebno oblikovati tako da bude prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici. Web dizajn je specifičan zbog potrebe poznavanja tehničke prirode Interneta te zbog svoje specifične dinamičke strukture: web stranice su “žive”, granaju se i neprestano obnavljaju.