fbpx

Snimanje dronom

Trebate usluge snimanja dronom, Cube IT snima video i fotke iz zraka visoke rezolucije !

Snimanje dronom

Trebate usluge snimanja dronom, Cube IT snima video i fotke iz zraka visoke rezolucije !

Trebate usluge snimki ili fotki iz zraka visoke rezolucije ?

Cube IT vam nudi snimanje dronom na području cijele Hrvatske.
Ponuda uključuje montiranu i složenu snimku dronom u FULL HD rezoluciji.

Hrvatska je zemlja bogate turističke ponude. Po želji možete iskoristi za snimanje vašeg turističkog objekta; apartmana, hotela, hostela, pansiona, restorana ili drugih objekata. Snimku potom možete objaviti na vašoj web ili Facebook stranici te koristiti za promociju.

Isto tako snimke dronom možete koristiti za promociju proizvoda, reklamne videozapise ili snimanje i fotografiranje nekretnina iz zraka. Zbog svoje male veličine dron je idealan za snimanje i u zatvorenim prostorima tipa proizvodnih ili drugih pogona.

Naravno, radimo i snimanja te montažu posebnih promo videa kao što su svatovi, promocije, team-building ali i sva ostala događanja.

Dronom možemo snimati FULL HD video i fotografije te realizirati veliku većinu Vaših ideja.

Ponuda uključuje kompletnu uslugu: dolazak na lokaciju po želji te montiranu i složenu snimku izuzetno kvalitetne full HD snimke te fotografija visoke rezolucije. Snimku dobijete na mediju pa se uvijek iznova možete prisjetiti nezaboravnih trenutaka.

Vrijeme leta ograničeno je na 25 minuta, ali imamo svu potrebnu opremu kako bi ispunili vaše želje dugotrajnog snimanja.

Cube IT ima pilota i letjelicu upisanu u registar Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo te su svi letovi prijavljeni u suradnji s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe.

blank